Wij staan voor:

  • Flexibel
  • Klantgericht / meedenken
  • Hoge kwaliteit producten
  • Snelle levertijden
  • Spoedlevering is mogelijk

CNC Frezen

Techniek
Frezen is een verspaningstechniek waarbij een frees een roterende beweging maakt. De frees beweegt zich langs of door het materiaal en verwijdert elke omwenteling van de frees een beetje materiaal van het werkstuk. Een aantal gebruikte frees technieken zijn onder andere: contour frezen, spiebaan frezen, kamer frezen en kotteren.

Toepassing
Ons machinepark bestaat uit een aantal moderne, computergestuurde CNC freesbanken. Hiermee kunnen wij een tekening handmatig op de machine programmeren, maar complexe producten ook als DXF inlezen in de CNC freesbank. Ook voor boor- en tapwerk zijn onze CNC freesmachines uitermate geschikt.

Onze grootste CNC freesbank (bewerkingscentrum) heeft een bereik van 1270x660x610 en een maximaal toerental van 12.000 omwentelingen per minuut.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Uiteraard adviseren wij u graag over de voor u meest efficiënte en voordeligste oplossing voor al uw freeswerk. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Freesbanken

CNC bewerkingscentrum

(Hurco)
bereik:
1270mm x 660mm x 610mm

CNC Bewerkingscentrum

(Hurco)
bereik::
762mmx508mmx610mm

CNC bewerkingscentrum

(Hurco)
bereik:
660mm x 405mm x 510mm

Conventionele freesbank

(Fortworth)
bereik:
1100mm x 300mm

toon alle voorbeelden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het