CNC Draaien

Techniek

Veelzijdig, precies en efficiënt

Draaien is een verspaningstechniek waarbij het te bewerken materiaal ronddraait. Tegelijkertijd verplaatst een beitel zich een bepaalde afstand langs het materiaal, waardoor er een snijbeweging wordt uitgevoerd. Een aantal gebruikte draaitechnieken zijn: langsdraaien, kopdraaien, kopieerdraaien, dwarsdraaien, conusdraaien, profieldraaien, schroefdraad snijden en groef steken.

Toepassing

Ons machinepark bestaat uit zowel moderne computergestuurde CNC draaibanken, als ook teach-in - en conventionele draaibanken. Hierdoor kunnen wij nauwkeurigheid en snelle levertijden garanderen voor een concurrerende prijs. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw kleine tot middelgrote series maar ook voor enkelstuks.

Door ons gevarieerde machinepark kunnen wij werkstukken van klein tot groot aanpakken. Deze kunnen variëren van een diameter van Ø6mm tot Ø940mm en met een maximale lengte van 3000mm. Naast het draaien van diverse soorten metaal (staal, RVS, aluminium, brons en messing) verspanen wij ook diverse soorten kunststof.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Uiteraard adviseren wij u graag over de voor u meest efficiënte en voordeligste oplossing voor al uw draaiwerk. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

CNC DRAAIBANK

MAZAK

Draaibereik: ∅ 250mm x 1000mm
Doorlaat: ∅ 80mm
Aangedreven gereedschappen

CNC DRAAIBANK

Hyundai-Wia

Draaibereik: ∅ 350mm x 530mm
Doorlaat: ∅ 65mm
    

Teach-in draaibank

STYLE

Draaibereik: ∅ 510mm x 1800mm
Doorlaat: ∅ 80mm
      

Teach-in draaibank

MCM

Draaibereik: ∅ 940mm x 3000mm
Doorlaat: ∅ 130mm
    

Conventionele draaibank

GIANA

Draaibereik: ∅ 720mm x 3000mm
Draaibereik: ∅ 900mm x 200mm
Doorlaat: ∅ 80mm

Conventionele draaibank

Whacheon

Draaibereik: ∅ 580mm x 1500mm
Draaibereik: ∅ 800mm x 150mm
Doorlaat: ∅ 76mm
TOP