Wij staan voor:

  • Flexibel
  • Klantgericht / meedenken
  • Hoge kwaliteit producten
  • Snelle levertijden
  • Spoedlevering is mogelijk

CNC Boren

Techniek
Bij het boren maakt meestal de boor een roterende beweging en deze verplaatst zich dan een bepaalde afstand per omwenteling in het materiaal.

Toepassing
Voor het nauwkeurig en snel boren en tappen van gaten maken wij gebruik van moderne CNC gestuurde bewerkingscentrums. Deze machines voeren automatische gereedschap wissels uit en positioneren zich binnen 0.01 mm. Daardoor zijn deze machines zeer geschikt voor het boren / tappen van grotere series.

Voor enkelstuks en kleine series beschikken wij over een computergestuurde kruistafel op een conventionele kolomboormachine. Hiermee kan zeer eenvoudig een bepaalde steekcirkel of gaten patroon geboord worden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Uiteraard adviseren wij u graag over de voor u meest efficiënte en voordeligste oplossing voor al uw boorwerk. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Kolomboormachines

Kolomboormachine

(Erlo)
computergestuurde kruistafel
tafelbereik:
340mm x 450mm

Kolomboormachine

(Ibarmia)

toon alle voorbeelden

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het